martes, 26 de enero de 2010

Projecte sobre l'aguaymanto

Els alumnes de l'I.E. J. G. Condorcarqui de Lima, d'educació secundària, ens mostren en el següent vídeo la seva experiència de projecte interdisciplinari sobre la investigació - comercialització d'una planta: l'aguaymanto. S'idea interessant és que han posat en marxa la seva comercialització en diferents productes (crema de mans, champú i mermelada -"manjar blanco"-) i està basada en en el concepte de "l'eco-negoci", tenint en compte l'impacte en relació al medi ambient.
Podeu fer tots els comentaris que volgueu i podeu veure amb més detall la seva pàgina a l'apartat de "pàgines web interessants".
Animeu-vos a fer un intercanvi amb aquests dinàmics alumnes i entusiastes professors.

No hay comentarios.:

Publicar un comentario

Moltes gràcies per intervenir amb el teu comentari

Presentació

Josefina Villena
finavillena@gmail.com



Aquest Blog “Menorca – Perú i viceversa” pretén fer de lligam entre els professors d’una i altra banda, per intercanviar estratègies d’actuació dins la classe, que puguin servir com a nexe d’unió i d’intercanvi educatiu.

Com va començar aquesta idea? Com ja sabeu, l’STEI ofereix cada estiu, la possibilitat de realitzar projectes de cooperació entre diferents països llatinoamericans. La idea d’anar al Perú i de poder intercanviar sabers pedagògics amb mestres d’allà sempre ha estat un dels meus desitjos professionals.

Vam coincidir quatre professors: Na Marta González, na Noelia Madrazo, en Víctor Durbà i jo per anar a Lima i contactar amb l’IPP (Instituto de Pedagogia Popular) i l’IFEJANT ((Instituto de formación para educadores de jóvenes, adolescentes y niños/as trabajadores) per realitzar formació a mestres de les ciutats de Puno, Jaén, Piura, Chincha i Lima.

L’experiència va ser molt enriquidora per tots quatre. La veritat és que s’aprèn molt de tot el que es viu allà. Crec que noltros sortim més que beneficiats i des d’aquí m’agradaria engrescar a tot el professorat amb ganes de compartir experiències, que s’animi i s’apunti a participar!

A partir d’aquest curs 09-10, he sol·licitat una llicència de cooperació educativa al Perú, per a tot el curs escolar per anar a compartir coneixement amb mestres de Lima, Cutervo i Piura. Partiré de viatge a principis d’octubre. Ja us aniré contant com va ...